Steun ons

Just a Break is een non-profit organisatie waar 15 vrijwilligers zich inzetten om de jongeren in Zoetermeer na schooltijd een gezellige, fijne plek te bieden. Just a Break kan niet voortbestaan zonder hulp van financiële partners of donateurs. 

Gelukkig ontvangt Just a Break al financiële steun in de vorm van subsidie en donatiebijdragen en werken wij met fondsaanvragen, maar met uw steun kunnen wij een meer inhoudelijk programma en begeleidjng aanbieden. Wensen waar grote behoefte aan is. U kunt Just a Break steunen door donateur of financieel partner te worden. Daarnaast verhuurt Just a Break haar locatie in het oude dorp van Zoetermeer voor vergaderingen of jongerenbijeenkomsten. 

Donaties en giften kunnen gestort worden op: NL 06 INGB 0006326252 ten name van Just a Break te Zoetermeer.

Youth for Christ is door de belastingdienst erkend als ANBI en draagt het RfB-keurmerk voor de Raad van Financiële Betrouwbaarheid. Just a Break is een jeugdhonk, dat valt onder de Stichting Youth For Christ Zoetermeer. Dit betekend dat uw giften aan Just a Break aftrekbaar zijn voor de belasting. Hierbij wordt wel een drempelwaarde gebruikt, waarbij u minimaal een bepaald percentage van uw inkomsten dient te schenken aan goede doelen.