Huiswerkbegeleiding

Elke maandag -en donderdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur is er huiswerkbegeleiding in Just a Break voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar. De huiswerkbegeleiding wordt begeleid door een bevoegde vrijwilliger en een medewerker van Just a Break.

Aanmelding

Voordat de huiswerkbegeleiding start, vullen ouders en/of jongeren een aanmeldformulier in. Dit aanmeldformulier kan opgehaald worden in Just a Break of opgevraagd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Na ontvangst van dit formulier vindt er een intake plaats met een van de medewerkers. Tijdens dit gesprek wordt besproken waar de huiswerkbegeleiding op gericht moet zijn.

Kosten

De huiswerkbegeleiding kost €5,00 euro voor 5 keer. Je krijgt dan een stempelkaart en ben je in het bezit van de Zoetermeerpas, dan bedragen de kosten €2,50 voor 5x huiswerkbegeleiding. 

 

In verband met de continuiteit van de kwaliteit kunnen er maximaal 8 jongeren per week deelnemen aan de huiswerkbegeleiding.   

Tijdens de huiswerkbegeleiding is er geen open inloop in Just a Break.